SVR Minicamping de Greidhoeke

- Home - - Camping - - Vakantiehuis de Vlinderhof - - Omgeving - - Fotoalbum - - Dagboek - - Gastenboek - - Tarieven - - Contact -


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Tol - 2020-08-10 12:55:37

Lieve mensen

Bedankt voor de gastvrijheid! Was een heerlijk weekje. Genoten van het mooie plekje de dieren en de heerlijke rust.

Vriendelijke groeten Caroline en René van der tol

Annegien - 2018-08-18 17:58:26

We wilden naar Leeuwarden en besloten op de Greidhoeke te overnachten en dat was een super goed idee. Christa was heel hartelijk en maakte onze dochter van 9 jr. erg blij door haar pony Bonny te laten borstelen ed. Wij genoten van de rust en waren via Mantgum zo met de trein in Leeuwarden. We komen zeker nog eens terug.

Werner Ludwig - 2018-08-14 19:40:52

Wir waren hier auf diesem Platz vom 10.bis zum 15.August 2018 mit unserem Wohnmobil und hatten eine sehr schöne Zeit.Christa und Jan Henk sind wundebare Gastgeber,sehr freundlich und hilfsbereit.Haben uns viele Tipps gegeben für Ausflüge mit dem Fahrrad. Gerne kommen wir im nächsten Jahr wieder.Werner und Anne aus Schöppenstedt,der Till Eugenspiegelstadt.

Lau en Nelly - 2017-08-26 13:23:19

Onze zomervakantie is niet helemaal compleet als we niet op de Greidhoeke zijn geweest....dus ook dit jaar (12e seizoen) heerlijk een week doorgebracht op de camping bij Christa en Jan-Henk. Natuurlijk was onze viervoeter Cees ook weer van de partij en hebben we heerlijk gewandeld, deze keer wat meer in het noordelijk deel van Friesland. Heerlijk bijgepraat, ook met kampeerders die hier ook al meermalen zijn geweest. Ga zo door met deze fijne mini-camping!
Groetjes van Lau en Nelly en poot van Cees

Simone en Rob - zaterdag 27 mei 2017

Lieve Christa en Jan Henk,
een heel fijne en rustige camping waar we een paar heerlijke dagen hebben doorgebracht. We zullen bij leven en welzijn terug komen. Tegen anderen zeggen we dat we in het buitenland zijn geweest en zo voelt het ook.
Dank voor jullie gastvrijheid.

Lau en Nelly - 2015-08-20 19:15:36

Jawel, dit jaar voor de 10e keer op de Greidhoeke, een jubileum dus.
Nu met onze nieuwe jonge hond Cees weer veel gewandeld. Diverse nog niet eerder betreden paden bewandeld en verder heerlijk genoten van de rust en ruimte. Een heel relaxte vakantie. Jammer dat het vrij stil was op de camping toen wij er waren, de Greidhoeke verdient met de gastvrije eigenaren Christa en Jan-Henk meer gasten.
Wij zeggen in ieder geval: tot ziens! Grin

anneke - 2015-08-04 10:16:51

Wij hebben 3 nachten op deze camping gestaan en weer een stuk van de Elfstedentocht gefietst. We hadden een fijne plek met ruim uitzicht over de landerijen. het sanitair erg goed schoongehouden.

frederike voss - 2015-07-16 10:13:54

Net terug van een verblijf in de blokhut op De Greidhoeke. Volop genoten. We waren er voor de tweede keer en het blijft een uniek plekje als je van rust en natuur houdt! De blokhut is een knus onderkomen dat helemaal compleet is met een super lekker bed. Onbetaalbaar is het uitzicht en de ervaring midden in de natuur te zitten. Dit jaar scheerden de jonge ransuilen in het schemer over ons hoofd. Nelly de geit, bonny de shetlander en Kai de hond zijn de vaste bewoners van de bijbehorende boerderij en laten je meteen thuis voelen. Christa en haar man doen er alles aan het verblijf zo prettig mogelijk te maken, zonder opdringerig te zijn. Heerlijke sfeer. Wie af en toe behoefte heeft aan wat meer levendigheid zit ook goed in Jeth. Leeuwarden, Sneek, Harlingen.. het is allemaal in en kwartier bereikbaar. Volgend jaar komen we weer. Nu al zin in. Frederike en Veerle Grin

Lau en Nelly - 2014-08-15 21:58:48

Wederom onze zomervakantie doorgebracht op De Greidhoeke. Een goed teken dat we hier jaarlijks terugkeren en nog steeds bijzonder genieten van de ruimte, de rust en de mooie omgeving. Heerlijke fietstochten gemaakt en diverse plekken bezocht die in eerdere jaren nog niet aan bod waren gekomen. Prachtig weer gehad deze periode en de gastvrijheid van de familie Brak maakt deze camping tot een zeer goede keuze. Ook een goed teken dat gasten die we in eerdere jaren hebben ontmoet nu ook terugkwamen.
Ga zo door en tot een volgende keer! Grin

Nelly - 2014-02-23 21:37:51

Hallo allemaal!

Net al het laatste nieuws op de website gelezen. Fijn dat het met m'n naamgenoot goed gaat, hoop haar over een poosje weer te zien rondhuppelen. Veel succes met de blokhut in aanbouw, en dat er maar veel animo voor mag zijn als hij kant en klaar op z'n plek staat.
Met de huidige (niet) "wintertemperaturen" krijg je al weer zin om te gaan kamperen!
Tot over een poosje en groetjes van Nelly

leo en mia - maandag 19 augustus 2013

Niet voor de eerste maal in Friesland, wel voor het eerst op "de Greidhoeke"Wat een hartelijke ontvangst, meer kan je niet verlangen. De camping is een oase van rust, weidse vergezichten en is heel gezellig door de sfeer die er heerst en die wordt gemaakt door de medekampeerders en eigenaars van "de Greidhoeke".Uitgefietst geraakt men niet want er zijn altijd nieuwe fietspaden te ontdekken. De camping ligt centraal om te fietsen naar Sneek, Leeuwarden, Harlingen, Bolsward enz
In één woord een aanraderGrin

Marieke en Gertjan Roobol - 2013-08-18 13:16:30

Voor het eerst op deze camping. We zochten een camping in de buurt van vrienden in friesland, we komen zelf uit de regio rotterdam. Heerlijk rustig en prachtig uitzicht. De geiten, kippen, koeien en paarden trokken veel aandacht van onze kleine meid, leuk!

Lau en Nelly - 2013-08-17 23:27:05

Inmiddels voor het 8e jaar hebben we onze zomervakantie doorgebracht op De Greidhoeke. Ook nu weer genoten van de rust, ruimte en het uitzicht op de camping. In de omgeving vertrouwde plaatsen bezocht, maar ook nieuwe paden en wegen bewandeld en bereden (auto en fiets). Een heel relaxte vakantie gehad, niets moet, alles mag. Door de centrale ligging van deze camping kun je alle kanten op.
Het goede contact met de familie Brak geeft deze vakantie voor ons iets extra's. Ga zo door!

Met hartelijke groeten uit Heiloo van Lau Nauta en Nelly BaasGrin

Henry Ineke de Bruijcker - maandag 5 augustus 2013

We hebben weer 21 dagen heerlijk gekampeerd op de Greidhoeke en dat al voor de 5e keer .We zijn steeds terugkerende gasten. We genieten altijd van het weidse uitzicht, fietsen door het prachtige Friese landschap en ontdekken nog steeds nieuwe mooie fietspaden .De camping is heerlijk rustig, goed verzorgd en we voelen ons altijd welkom De familie Brak zorgt dat je je thuis voelt op het Friese land groeten Henry en Ineke de Bruijcker Dieren

Nelly en Lau - 2013-05-12 19:00:18

Wat leuk dat we nu ook digitaal in het gastenboek kunnen schrijven! Iedereen die deze berichtjes leest: wij zijn sinds 2006 vaste gast van De Greidhoeke en komen graag jaarlijks terug. We zijn nog steeds niet uitgekeken in de omgeving. Natuurlijk draagt daar ook altijd de hartelijke ontvangst en de gezelligheid bij de familie Brak daaraan bij.
Tot ziens maar weerGrin

Groeten uit Heiloo van Nelly en Lau

Henry en Ineke de Bruycker - donderdag 11 april 2013

juli - augustus 2009
Met veel plezier hebben we 17 dagen op camping de Greidhoeke gestaan.Prettige ontvangst door de familie Brak . De camping is ruim en het sanitair is goed. We hebben genoten van het weidse uitzicht ,de rust en de ruimte. Vanaf de camping kunnen mooie fietstochten gemaakt worden. Verder is de camping ideaal gelegen voor uitstapjes naar diverse plaatsen. Wij gaan zeker nog eens terug!

Willy en Dirk Zweers - donderdag 11 april 2013

juli - augustus 2009
Hartelijke ontvangst, verzorgd sanitair, voorzien van boutlint (dus niet met de rol over de camping!). Ligging is aan een doorgaans rustige weg, Fraai overzicht over het landschap van de Greidhoeke. Diverse kerktorens, sommigen op kilometers afstand, zijn goed waar te nemen. Bij heldere nachten is het schijnsel van de vuurtorens van Vlieland en Ameland waar te nemen. Wij hebben er met plezier 26 nachten achtereen gekampeerd, en ook veel plezier beleefd aan de diverse dieren ter plaatse. De eitjes van de kippen van de fam. Brak smaken erg lekker!   Grin

Fam.Middendorp - donderdag 11 april 2013

april - juni 2007
Heerlijke rustige camping met veel ruimte, niet te ver van Leeuwarden en Sneek. Gezellige mensen en alles ziet er knap uit.

Nauta uit Heiloo - donderdag 11 april 2013

juli-augustus 2006
Minicamping De Greidhoeke is een vrij nieuwe camping met ruime plaatsen en keurige sanitaire voorzieningen. De ontvangst van de eigenaren, de familie Brak is allerhartelijkst. Wij hebben inmiddels enkele weekeinden en in de zomervakantie op deze camping gekampeerd, en keren er zeker terug. De camping biedt rust, ruimte, weidse vergezichten en is ideaal in de Zuidwesthoek van Friesland gelegen, nabij steden als Sneek, Franeker en Leeuwarden. Een prima uitvalsbasis voor heerlijke fiets- en wandeltochten. In het nabije plaatsje Mantgum is een supermarkt waar alle (dagelijkse) boodschappen verkrijgbaar zijn, en vanuit het station in Mantgum kun je per trein naar Leeuwarden of, in de andere richting naar Sneek en andere Friese steden. Wij kunnen u deze camping van harte aanraden!  Grin

Jan Henk en Christa Brak - donderdag 11 april 2013

Wij hopen ook ú te ontmoeten op onze camping.Kom ook eens proeven van de heerlijke rust, mooie zonsondergangen en uitzicht over de landerijen met zicht op de dorpjes om ons heen met hun mooie kerktorens.